• slide-01.jpg
  • slide-02.jpg
  • slide-03.jpg

In 2014 heeft het bestuur van het gezondheidscentrum Ommen besloten om het centrum grondig te renoveren en een facelift te geven. Samen met Architect Gerlof van der Veen is invulling gegeven aan dit besluit. In 2014 zijn met name inventariserende gesprekken met de huurders geweest en is het plan daarop uitgewerkt. Doelstelling is in 2015 te beginnen met de bouw en in 2016 het vernieuwde gezondheidscentrum in gebruik te nemen. Op deze site kunt u de vorderingen van de bouw volgen.

Indien er vragen zijn kunt u altijd contact opnemen met het bestuur, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws berichten:

26 november opbouw gestart
Deze week is het metselen begonnen en kunnen we niet wachten totdat het winddicht is en we binnen door kunnen. Let op het mooie detail tussen de ramen !

 

 

 

 

 

20 november Asbest vrij
Het gezondheidscentrum is in 3 slagen asbestvrij ! Het sloopwerk zit erop, we kunnen nu gaan opbouwen.

 

 

 

 

 

 

 

28 september 2015 Verbouwing in het Nieuws
De verbouwing is inmiddels in verschillende media gepubliceerd, waaronder de Stentor, Vechtdal en Dalfsennet. Vrijdag gaan we verhuizen en maandag open op de tijdelijke locatie.

 

 

 

 

16 september OCB neemt verbouwing aan
Vandaag heeft het bestuur een mondelinge overeenkomst gesloten met OCB bouw voor de verbouwing van het gezondheidscentrum! Maandag 5 oktober zal de verbouwing starten, 2 oktober zal het gezondheidscentrum gaan verhuizen.

 

 

 

 

 

 

 

12 September Vergunning is binnen

De vergunning is ontvangen en we kunnen aan de slag.

 

 

 

 

 

 

17 Augustus uitwijklocatie bekend
Het bestuur is met Caronova overeengekomen om met het gehele gezondheidscentrum tijdens de geplande verbouwing uit te wijken naar hun locatie aan de Van Reeuwijkstraat. Voorlopige verhuisdatum is 1 oktober 2015.

 

 

 

 

4 juni 2015 Nieuwbouwplannen ingediend
De nieuwbouwplannen zijn door Gerlof van der Veen (architect) ingediend bij de gemeente, een eerste formele stap in ons proces. 

 

 

 

 

 

27 mei 2015 Inloopavond buurt
27 mei was een eerste bekendmaking van de nieuwbouwplannen van het gezondheidscentrum Ommen naar de omwonenden toe. De reacties waren unaniem positief. De buurt was blij dat ze vooraf geïnformeerd werden en vonden de gepresenteerde plannen fraai en professioneel en keken uit naar het ‘nieuwe gezondheidscentrum’. Punt van de zorg van de omwonenden is de aanleg van de tuin na de nieuwbouw.